Burgery, kebaby

Burgery mrożone – zastosowanie

Dostępne w sprzedaży burgery mrożone składają się najczęściej z grubo krojonej lub mielonej wołowiny. Uformowane w krążki i zapakowane do torby zbiorczej zawierającej kilka lub kilkanaście sztuk dają możliwość wyciągnięcia dowolnej liczby burgerów bez konieczności rozmrażania całego opakowania. Przygotowane w ten sposób mięso zachowuje swoją strukturę, kolor oraz smak po powolnym rozmrożeniu, najlepiej w warunkach chłodniczych. Gotowe burgery świetnie smakują w specjalnej bułce z dodatkiem sosów, sera oraz warzyw.

Mięso kebab dla gastronomii

Bardzo popularny w wielu krajach kebab to przyprawione płaty mięsa (baraniego, drobiowego, wołowego lub mieszanego) nabite na specjalny kij mocowany w pionowym rożnie. W ofercie sklepu dostępne są walce lub kule o wadze od 6 do nawet 30 kg, nadające się zarówno do niewielkich, jak i bardzo dużych lokali gastronomicznych. Mięso kebab przechowywane jest w stanie głębokiego zamrożenia, co gwarantuje zachowanie świeżości przez wiele miesięcy.
MARKI WŁASNE
ODKRYJ NASZE MARKI WŁASNE
Dowiedz się, jak nasze marki własne mogą ułatwić Ci pracę
Odkryj marki MAKRO