Słodkie nadzienie i kawałki chrupiących ciastek oraz orzechów oblane gorzką lub mleczną czekoladą – niemal wszystkie batony składają się z kilku różnorodnych warstw, tworzących smaczny i bardzo słodki rodzaj przekąski o niewielkich rozmiarach. Wśród dostępnych odmian można także znaleźć batony energetyczne przeznaczone głównie dla osób regularnie uprawiających sport, batony musli stanowiące sycącą przekąskę pomiędzy regularnymi posiłkami, a także wysokobiałkowe batony proteinowe powstałe z myślą o osobach pracujących nad przyrostem masy mięśniowej.
Batony i ich zastosowanie w gastronomii
Słodkie nadzienie i kawałki chrupiących ciastek oraz orzechów oblane gorzką lub mleczną czekoladą – niemal wszystkie batony składają się z kilku różnorodnych warstw, tworzących smaczny i bardzo słodki rodzaj przekąski o niewielkich rozmiarach. Wśród dostępnych odmian można także znaleźć batony energetyczne przeznaczone głównie dla osób regularnie uprawiających sport, batony musli stanowiące sycącą przekąskę pomiędzy regularnymi posiłkami, a także wysokobiałkowe batony proteinowe powstałe z myślą o osobach pracujących nad przyrostem masy mięśniowej.
MARKI WŁASNE
ODKRYJ NASZE MARKI WŁASNE
Dowiedz się, jak nasze marki własne mogą ułatwić Ci pracę