Sucharki, grzanki, panierki

Sucharki i grzanki w potrawach

Gotowe sucharki i grzanki są popularnym dodatkiem do zup, zwłaszcza tych przecieranych, oraz mięs pieczonych w gęstym sosie. Są to produkty, które po otwarciu opakowania można przechowywać przez dłuższy czas w szczelnie zamkniętych pojemnikach, dzięki czemu zachowają swój aromat i odpowiednią chrupkość nawet przez kilka miesięcy. Ten rodzaj chrupkiego pieczywa może występować w różnych smakach. Grzanki i sucharki czosnkowe, cebulowe lub z dodatkiem ziół nadają potrawom wyrazisty aromat, a także świetnie podkreślają smak łagodnych dań, wymagających odrobiny pikanterii.

Panierki do kotletów i warzyw

Panierki są bardzo ważnym elementem wielu potraw przygotowywanych zarówno w domach, jak i restauracjach. Pokrywają cienką, chrupiącą warstwą kawałki mięsa, owoce morza czy warzywa, co pozwala zachować ich naturalny smak, aromat oraz właściwą miękkość. Za najpopularniejsze panierki uważa się te klasyczne, czyli z bułki tartej, panko, mączne, serowe oraz bazujące na rozdrobnionych płatkach kukurydzianych.
MARKI WŁASNE
ODKRYJ NASZE MARKI WŁASNE
Dowiedz się, jak nasze marki własne mogą ułatwić Ci pracę
Odkryj marki MAKRO