Serki kanapkowe

Serki kanapkowe – rodzaje

Serki kanapkowe mają puszystą, kremową konsystencję, idealną do smarowania. Konsumenci sięgają nie tylko po te o naturalnym smaku, lecz także te z dodatkiem ziół czy przypraw. Dostępne są również serki smakowe, np. chrzanowe czy z szynką. Wybór jest naprawdę szeroki i w głównej mierze zależy od przeznaczenia oraz gustu. 

Do czego wykorzystać serek kanapkowy?

Serek kanapkowy naturalny doskonale smakuje w połączeniu z dżemem, natomiast śmietankowy z dodatkiem ziół pasuje do świeżych warzyw, takich jak rzodkiewka czy ogórek. Serek kanapkowy można przygotować również na wiele innych sposobów, np. jako dodatek do kremu, ciasta czy babeczek.
MARKI WŁASNE
ODKRYJ NASZE MARKI WŁASNE
Dowiedz się, jak nasze marki własne mogą ułatwić Ci pracę
Odkryj marki MAKRO