Orzeszki nerkowca, ziemne i pini

Orzechy nerkowca, ziemne, laskowe i włoskie

Słona przekąska na każdą okazję

Wśród konsumentów dużą popularnością cieszą się orzeszki nerkowca, włoskie, pini oraz orzeszki ziemne. Jednak na rynku istnieje wiele rodzajów orzeszków, które spełniają oczekiwania klientów. Do wyboru są m.in. orzeszki w panierce, orzeszki paprykowe, solone, z wasabi, o smaku serowym czy barbecue. Orzeszki można potraktować jako samodzielną przekąskę lub dodawać do sałatek i wytrawnych dań serwowanych na ciepło.

Słodkie orzeszki w karmelu i miodzie

Orzeszki na słodko to doskonały dodatek do różnego rodzaju deserów. Można je pokruszyć, tworząc tym samym posypkę do lodów czy gęstych koktajli. Orzeszki w karmelu, miodzie lub czekoladzie sprawdzą się jako chrupiący składnik ciast, babeczek czy tart. Możliwości wykorzystania tych produktów jest bardzo dużo, dlatego zawsze warto mieć je pod ręką – z pewnością urozmaicą niemal każdy deser.
MARKI WŁASNE
ODKRYJ NASZE MARKI WŁASNE
Dowiedz się, jak nasze marki własne mogą ułatwić Ci pracę
Odkryj marki MAKRO