Wśród konsumentów dużą popularnością cieszą się orzeszki nerkowca, włoskie, pini oraz orzeszki ziemne. Jednak na rynku istnieje wiele rodzajów orzeszków, które spełniają oczekiwania klientów. Do wyboru są m.in. orzeszki w panierce, orzeszki paprykowe, solone, z wasabi, o smaku serowym czy barbecue. Orzeszki można potraktować jako samodzielną przekąskę lub dodawać do sałatek i wytrawnych dań serwowanych na ciepło.
Słodkie orzeszki w karmelu i miodzie
Orzeszki na słodko to doskonały dodatek do różnego rodzaju deserów. Można je pokruszyć, tworząc tym samym posypkę do lodów czy gęstych koktajli. Orzeszki w karmelu, miodzie lub czekoladzie sprawdzą się jako chrupiący składnik ciast, babeczek czy tart. Możliwości wykorzystania tych produktów jest bardzo dużo, dlatego zawsze warto mieć je pod ręką – z pewnością urozmaicą niemal każdy deser.
MARKI WŁASNE
ODKRYJ NASZE MARKI WŁASNE
Dowiedz się, jak nasze marki własne mogą ułatwić Ci pracę