Smarowidła z dodatkami są smacznym zamiennikiem masła lub innego tłuszczu służącego do przygotowywania kanapek. Wśród licznych smaków na specjalną uwagę zasługują pasty z ryb przygotowywane z różnymi dodatkami, takimi jak gotowane na twardo jajka, ogórki konserwowe, przecier pomidorowy czy drobno siekana cebula. Wyśmienita pasta rybna z tuńczyka dostępna w plastikowych opakowaniach lub wygodnych tubkach albo aromatyczna pasta rybna z makreli wędzonej – to doskonałe w smaku produkty spożywcze, mające w gastronomii wiele zastosowań.
Pasta z ryb do wielu potraw
Oprócz klasycznych kanapek czy sprawdzających się na imprezach tartinek pasta z ryb jest często wykorzystywana jako składnik przekąsek podawanych zarówno na gorąco, jak i po schłodzeniu. Wyrazista pasta rybna z makreli czy innej wędzonej ryby może służyć jako farsz wytrawnych babeczek, roladek albo słonych ptysiów. Z jej dodatkiem można także przygotować zaskakujące śniadanie – pikantne naleśniki lub gofry serwowane w towarzystwie świeżych warzyw i słonego sera feta.
MARKI WŁASNE
ODKRYJ NASZE MARKI WŁASNE
Dowiedz się, jak nasze marki własne mogą ułatwić Ci pracę