Czerwone mięso stanowi jeden z najpopularniejszych wyborów konsumenckich. Polacy szczególnie lubują się w wieprzowinie i wołowinie, mięsa te są wybierane do wszystkich zastosowań kulinarnych. Mięso czerwone jest intensywne w smaku, soczyste i posiada jędrną konsystencję.

Oferta mięsa czerwonego w MAKRO

  • Wieprzowina

    wieprzowa-180-110

    Wieprzowina jest znana i wysoko ceniona dzięki smakowi i wszechstronności.

  • Wołowina

    wolowina-180-110

    Wołowina to wyszukane i aromatyczne mięso, szczególnie polecane do pieczenia.

  • Cielęcina

    cieleca-180-110

    Mięso cielęce jest bardziej delikatne i kruche od wołowiny, a także posiada głęboki smak.

  • Baranina

    baranina-180-110

    Baranina doskonale smakuje mocno przyprawiona, a dobrze przyrządzona stanowi niemały rarytas.

  • Jagnięcina

    jagniecina-180-110

    Jagnięcina jest delikatna, cienkowłóknista, z białym tłuszczem, który występuje w niewielkiej ilości.

  • Kozina

    kozina-180-110

    Kozina jest mięsem bardzo subtelnym i delikatnym w smaku oraz posiada jasną barwę.