Nie jesteś naszym Klientem?

Załóż kartę MAKRO teraz

Hot Dog francuski

hot-dog-francx
Czas przygotowania:
20 - 30 minut

Czas gotowania:
15 minut

Informacje żywieniowe 


Kaloryczność:
380
Tłuszcz:
20g
Cholesterol:
75mg

Składniki

  • kiełbaska/kabanos na rolki HS
  • bułka do hot dogów (francuska)
  • sos musztardowy
  • sos czosnkowy
  • przyprawy: sól morska, sól warzona, grubo mielony czarny pieprz, cukier do smaku
  • receptura dla 1 osoby

Sposób przygotowania

  1. Kiełbaskę/kabanos oraz bułkę z dziurką wkładamy do urządzenia do hot dogów na kilka minut.

  2. Po zagrzaniu bułki i parówki składamy naszego hot doga.

  3. Nakładamy sos musztardowy oraz sos czosnkowy, wkładamy parówkę.

  4. Podajemy w specjalnej torebce z serwetką.