Nie jesteś naszym Klientem?

Załóż kartę MAKRO teraz

Program

Szkolenia i warsztaty dla biznesu
Szkolenia i warsztaty dla biznesu. Ponad 5000 uczestników rocznie.
Szkolenia kulinarne
Szkolenia kulinarne oparte na nowościach produktowych.
Spotkania z branżą HoReCa
Spotkania z branżą HoReCa.
Testowanie nowych produktów.
Praktyki dla uczniów
Praktyki dla uczniów szkół gastronomicznych.
Rozwój relacji i współpracy z Klientami
Rozwój relacji i współpracy z Klientami w oparciu o wysokie standardy Tajemniczego Klienta.
Ponad 500 certyfikowanych Kierowników i Pracowników
Ponad 500 certyfikowanych Kierowników i Pracowników.
Inwestycja  w pracowników
Inwestycja w pracowników. Ponad 1800 uczestników szkoleń asortymentowych i sprzedażowych w 2016 roku.


Makro jako partner gastronomii

  1. Makro jako dostarczyciela rozwiązań dla gastronomii.
  2. Długofalowe relacje z Młodymi Kucharzami.
  3. Partner dla nowoczesnej gastronomii.
  4. Pozyskanie potencjalnych kandydatów do pracy.
  5. Wymiana doświadczeń ze Szkołą i Młodymi Kucharzami.
MAKRO jako partner gastronomii

Inwestujemy w przyszłość polskiej gastronomii

  1. Staż pod okiem Szefa kuchni
  2. Nowoczesne techniki kulinarne
  3. Standardy jakościowe
  4. Poznanie produktów z całego świata
Inwestujemy w przyszłość polskiej gastronomii
  1. Praktyczne warsztaty
  2. Kontakty z właścicielami restauracji
  3. Warsztat kulinarny
  4. Wizyty w restauracjach

Wspólnie edukujemy Młodych Kucharzy

  • Wymiana doświadczeń
  • Warsztaty dla nauczycieli
  • Współpraca z Akademią
  1. Pokazy kulinarne w szkołach
  2. Wiedza produktowa
  3. Warsztaty dla uczniów
Wspólnie edukujemy młodych kucharzy

Podsumowanie:

Liczba miejsc na stażu: 12


Czas trwania:
  • Absolwenci: 12 tygodniowy płatny staż
  • Uczniowie: 4 tygodniowy płatny staż
Lokalizacje: Warszawa, Kraków, Katowice, Wrocław, Łódź, Lublin, Poznań, Trójmiasto

Rekrutacja:

  • I etap – lokalne spotkania rekrutacyjne 
  • II etap – eliminacje konkurs kulinarny w Warszawie

Terminy:

  • Rekrutacja rusza 21 października i będzie trwała do końca listopada
  • Staż dla absolwentów rusza po zakończeniu rekrutacji, dla uczniów uzgadniany indywidualnie
  • Pierwszy Mikser  Kulinarny odbędzie się 18.11. z Pawłem Oszczykiem
Dodatkowe informacje:

Dedykowana strona internetowa zostanie uruchomiona pod koniec października.

Kontakt:  szefdlamlodych@makro.pl