Nie jesteś naszym Klientem?

Załóż kartę MAKRO teraz

Plan stażu

2-miesięczny staż lokalny (dla uczniów trzy tygodnie):


  1. Szkolenia asortymentowe
  2. Szkolenia na stoiskach z artykułami świeżymi w celu lepszego poznania asortymentu Ryb, Mięsa, Warzyw/Owoców, Nabiału
  3. Wizyty u Klientów gastronomicznych wspólnie z Przedstawicielem Handlowym
  4. Warsztaty w Akademii w Warszawie w profesjonalnej kuchni
  5. Poznanie Hali Makro oraz rozwiązań dedykowanych dla klientów gastronomicznych
  6. Wizyta w nowym formacie Hali Makro przystosowanym dla klientów gastronomicznych
  7. Przygotowanie własnego projektu

1-miesięczny staż w Warszawie (dla uczniów 1 tydzień):

  1. Indywidualny staż u naszego Szefa Kuchni Pawła Serafina


Masz pytania? Napisz do nas: szefdlamlodych@makro.pl

Aplikuj »
Plan stażu