Nie jesteś naszym Klientem?

Załóż kartę MAKRO teraz

Kawa z sercem

Zrób wrażenie na gościach podając kawę wykonaną według naszej techniki przygotowania kawy z sercem.

Przygotowanie:

Kawa z sercem (krok 1)
Zacznij od przygotowania świeżego espresso z delikatną cremą.
Kawa z sercem (krok 2)
Wlej odrobinę mleka (3,2% tłuszczu) do małego naczynia.
Kawa z sercem (krok 3)
Spień mleko do momentu uzyskania bardzo drobnej piany.
Kawa z sercem (krok 4)
Powoli wlewaj mleko przez cremę...
Kawa z sercem (krok 5)
...aż uformuje się biała kropka na powierzchni.
Kawa z sercem (krok 6)
Przeciągnij płynnie strumień mleka do przeciwnego krańca kubka...
Kawa z sercem (krok 7)
...żeby stworzyć kształt serca na powierzchni kawy.