Nie jesteś naszym Klientem?

Załóż kartę MAKRO teraz

Dedykowane usługi i szkolenia

Dedykowane usługi i szkolenia
Jeśli i Ty uważasz, że najważniejszą wartością w Twojej restauracji jest wykwalifikowany personel, zapoznaj się z ofertą szkoleń dedykowanych właścicielom oraz pracownikom restauracji polskich. Są one prowadzone przez profesjonalistów i praktykantów w Akademii Efektywnej przedsiębiorczości w Centrum HoReCa w Warszawie. Szkolenia są finansowane przez MAKRO Cash and Carry Polska S.A. Prowadź z nami swój biznes efektywnie.

Dostawy z MAKRO

Zamawiaj towary z hali z bezpośrednią dostawą do swojej restauracji. MAKRO dostarcza bezpośrednio do Klientów cały asortyment dostępny w hali, oszczędzając Twój czas i pieniądze. Przekonaj się jak to działa.

Jak skorzystać z usługi dostaw MAKRO?

Jak skorzystać z usługi dostaw?
  • Skontaktuj się ze swoją halą MAKRO lub przedstawicielem. Numery do działu dostaw dostępne są tutaj.
  • Przed rozpoczęciem współpracy otrzymasz nasz katalog lub ofertę handlową z artykułami, ich numerami i nazwami.
  • Chętnie pomożemy Ci w dobraniu asortymentu, biorąc pod uwagę charakterystykę pożądanych produktów, ich jakość i pułap cenowy.

Jak zamówić towar?

Jak zamówić dostawy?
  • Internetowo na stronie www.dostawy.makro.pl: zamówienia przyjmowane są do godz. 22:00 (dla klientów HoReCa).
  • W trakcie wizyty Przedstawiciela Handlowego.
  • E-mailem.
  • Telefonicznie.


Jak dostarczamy?

Jak dostarczamy?
  • Od poniedziałku do piątku (w wybranych halach, dostawy także w soboty)
  • W wybranym przez Klienta przedziale czasowym dowozu (maksimum 24 godziny lub zgodnie z harmonogramem dostaw w hali)  
  • Z fakturą VAT i listem przewozowym (wykazem ilości dostarczonych wózków transportowych i termoboxów z mrożonkami)
  • Możliwy jest również samodzielny odbiór zamówienia: wtedy jedynie kompletujemy złożone zamówienie. Towar pomogą Państwu załadować pracownicy hali.

Zobacz jak działa nasz system dostaw


Gwarancja świeżości towarów

Gwarantujemy świeżość towarów: zachowujemy ciąg chłodniczy, przewożąc artykuły świeże i ultraświeże samochodami wyposażonymi w rejestratory temperatury i specjalne pojemniki na artykuły mrożone. Na życzenie możemy wydrukować wykaz temperatur z danej dostawy. Na trasie od samochodu do miejsca wskazanego przez Klienta towar przewozimy na specjalnie przystosowanych do tego wózkach. Przed wyjazdem każdy towar sprawdza pracownik hali i zewnętrzna firma ochroniarska.

Masz pytania dotyczące dostaw?

Zadzwoń: 22 500 94 49, 22 500 94 49*

*infolinia czynna od pon - pt. w godzinach 10:00 – 18:00. Szczegóły usługi Dostawy dostępne w Regulaminie.


Szkolenia dla Twojej restauracji

uslugi-i-szkolenia-banner-szkolenia
Szkolenia skierowane są do właścicieli lokali gastronomicznych oraz szefów kuchni posiadających w swojej ofercie dania z kuchni polskiej.
 

Szkolenia w MAKRO nie tylko możliwość wzbogacenia menu swojej restauracji pod okiem specjalistów. To także doskonała okazja, by:
  • poznać wszystkie grupy produktowe z oferty Makro;
  • nawiązać nowe kontakty handlowe i biznesowe;
  • poznać producentów i dostawców;
  • spotkać interesujących ludzi z branży i wymienić się z nimi doświadczeniami.

Sprawdź ofertę szkoleń »



Właścicielom i menedżerom polskich restauracji szczególnie polecamy:


  1. Szkolenie stanowiskowe/praktyczne – potrawy ze świeżych ryb.
  2. Szkolenie stanowiskowe/praktyczne – pasztety, rolady, pieczyste.
  3. Kuchnia polska – 10 najpopularniejszych potraw regionalnych.
  4. Nowoczesna kuchnia - trendy i techniki w polskiej kuchni.
  5. RIOBA – szkolenie z przygotowywania kawy.
  6. Szkolenie HACCP dla firm gastronomicznych.

Pobierz harmonogram szkoleń PDF »

Kontakt

Akademia Efektywnej Przedsiębiorczości

Al. Jerozolimskie 184
02-486 Warszawa
Godziny otwarcia: pon - pt: 9:00 - 17:00
www.akademiamakro.pl



Galeria zdjęć

Trenerzy Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości
Szkolenia MAKRO - galeria 1
Szkolenia MAKRO - galeria 2
Szkolenia MAKRO - galeria 3
Szkolenia MAKRO - galeria 4
Szkolenia MAKRO - galeria 5